Tentang Kami

Pihak kami berusaha untuk mengumpulkan bahan yang terbaik daripada guru-guru di Malaysia melalui sumber terbuka agar mudah dicapai oleh para pelajar yang memerlukan. Di antara salah satu punca penting yang membezakan pencapaian  pelajar bandar dan luar bandar dan di antara pelajar berkemampuan dengan kurang berkemampuan ialah ruang akses yang lebih mudah di bandar di samping keterlibatan dalam kelas tusyen dalam kalangan pelajar yang berkemampuan.

Di sini kami cuba memberi ruang kepada pelajar yang tiada peluang untuk mendapat bahan terbaik atau guru tusyen sama ada di bandar atau di luar bandar sama ada berpunca daripada faktor lokasi dan ekonomi untuk mendapat peluang belajar yang lebih baik, adil dan berkualiti.

Berbeza dengan pencarian melalui YouTube, di sini pelajar tidak perlu membuang masa tercari-cari kesinambungan bab atau topik yang dipelajari. Perkara ini tentunya menjimatkan begitu banyak masa pelajar.

Terima kasih kepada guru-guru yang bersetuju untuk bahan pengajaran mereka dikongsi melalui laman ini. Namun begitu, pihak kami bila-bila masa bersedia untuk menarik bahan yang terkandung jika tidak bersetuju bahan anda dimuatkan.


Post a Comment

0 Comments